Löfbergs går in som festivalpartner 2018!

Vi är superglada att presentera Löfbergs som partner till den omåttligt populära festivalen Uport. Festivalen blev utsedd till "Årets Arrangemang 2017" av organisationen Sweden Live.

En av våra passioner är att skapa möten mellan varumärken och musikälskare och det finns få mötesplatser som slår festivaler. I sommar kommer Löfbergs hjälpa festivalbesökarna att få en ännu bättre (digital) festivalupplevelse genom en helt ny festival-app som Dist Sthlm utvecklar. Utöver det kommer Löfbergs finnas på plats hela helgen och erbjuda sitt nya spännande sortiment av kalla drycker: iskaffe, kallbryggt kaffe och koffeinvatten. Vi är övertygade om att festivalbesökarna kommer ta emot ett så klassiskt varumärke som Löfbergs med öppna armar!

Screen Shot 2018-07-04 at 16.09.38.png

Om Löfbergs:
Vi letar ständigt efter nästa kaffe. Nästa sätt att dricka det, nästa sätt att odla det. För dagens generation kaffeälskare och för nästa generation. Där det finns en spännande kaffekultur, där hittar vi vår inspiration. Vi ger dig det hetaste kaffet för dagen och det bästa för morgondagen.

Om Uport:
Sveriges bästa arrangemang 2017.  Uport är en gemytlig och annorlunda musikfestival där vi ramar in Sveriges absoluta artistelit med en sjönära, matnära och stadsnära atmosfär. Ulricehamn är en liten pärla och spelplatsen ligger precis invid Åsundens blanka vatten.