Clas Ohlson sponsrar EuroPride

Vi är stolta över att presentera Clas Ohlson som partner till ett av årets största, roligaste och viktigaste arrangemang i Sverige, EuroPride. EuroPride är ett internationellt arrangemang som lockar besökare från hela Europa. 2018 genomförs EuroPride i Sverige för tredje gången, och för första gången med två städer som arrangörer.

Under EuroPride 2018 anordnas evenemanget gemensamt mellan de två festivalerna Stockholm Pride och West Pride. Genom ett gemensamt värdskap för EuroPride vill Stockholm Pride och West Pride utmana EuroPride-konceptet och skapa en glädjefest som sträcker sig över tre veckor och som binder ihop Sveriges två största städer, Stockholm och Göteborg.

– Vi är stolta över att kunna bidra till EuroPride och manifestera alla människors lika värde och rättigheter. Det känns extra bra att vi kan göra det med en aktivitet som är direkt kopplad till vårt kunderbjudande, som i det här fallet särskilt framtagna produkter i regnbågsfärgerna. På så sätt engagerar vi hela företaget i sponsorskapet, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.

Regnbågskollektionen finns tillgänglig i utvalda butiker i Stockholm och Göteborg samt online. Se hela sortimentet här: https://www.clasohlson.com/se/campaign/co-pride-se

70-104-6_3.jpg