Nytt uppdrag - vi utbildar framtidens superstjärnor i musikbranschen!

Vi är peppade över att ha fått möjligheten att utbilda morgondagens superstjärnor i musikbranschen. Våra vänner på DMG Education driver en ny 2-årig YH-utbildning som heter Music Business Developer. Utbildningen har tre huvudområden (Music Business, Marknadsföring och Entreprenörskap) och den riktar in sig på att möta de krav och kompetenser som efterfrågas i ett nytt musiklandskap. Stefan har fått i uppdrag att bygga och hålla i en av kurserna: "Marknadsföring & Digitala Strategier".

"Efter nästan 20 år i mediabranschen är det fortfarande lika kul att lära mig nya saker och att lära ut till andra. Och det enda som är roligare än media är musik så att få vara del av den här utbildningen känns grymt kul!" säger Stefan.

pedal.png