Nytt uppdrag - SKANSKA Roadshow!

Skanska är en av branschens mest attraktiva arbetsgivare. Stora utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och projekt som utvecklar samhället är några av anledningarna till framgången.

För att ytterligare stärka den positionen åker Skanska på en roadshow på jakt efter framtidens samhällsbyggare. Skanskas trailer kommer att rulla till högskolor och universitet i hela Sverige där studenter ges möjlighet att ställa knepiga frågor och knyta viktiga kontakter för framtiden. Eller testa AR-glasögon för att se hur de kan effektivisera byggbranschen i framtiden!

Dist Sthlms uppdrag är att sätta en musikstrategi och kurera ett soundtrack till Skanskas Roadshow. I samarbete med deras Employer Branding-grupp ser vi till att musiken blir en integrerad del av aktiviteten och ett inslag som förhöjer helhetsupplevelsen.

Skanskas roadshow startar på Luleå Tekniska Universitet 11 september.                                                                                                Mer info: http://www.skanska.se/om-skanska/jobba-hos-oss/studenter/skanska-roadshow/