Storsjöyran lanserar festival-app med hjälp av Dist Sthlm

Sveriges äldsta musikfestival Storsjöyran vill förbättra upplevelsen för besökarna ytterligare och lanserar en ny festival-app tillsammans med Dist Sthlm.

Utöver information om artister och spelschema bjuder appen på ett nyhetsflöde och notifikationer som ger praktisk information i realtid. Innehållet i appen anpassas för varje användare och den ger även rekommendationer kring vilka artister man inte får missa baserat på intresse och smak. Appen bjuder även på en smart integration med Spotify för att man ska kunna lyssna på alla festivalens artister.

Storsjoyran.jpg

"Den nya festival-appen hjälper oss med att ge relevant information till våra besökare. Vi kan även använda den för att kommunicera med våra besökare i realtid. Vi söker ständigt efter sätt att förbättra helhetsupplevelsen för Yran-besökarna och den här appen ligger helt i linje med den ambitionen. Med Dist Sthlms upplägg innebär det även en ny möjlighet för våra huvudpartners att ge ett mervärde till besökarna.” säger Andréa Wiktorsson på Storsjöyran

Storsjöyrans app är byggd på en plattform som utvecklats av Appmiral, ett bolag som har levererat appar till festivaler över hela världen sedan 2010. Dist Sthlm representerar Appmiral i Norden och Yrans app är först ut på marknaden lagom till sommarens festival.

“Vår ambition med Dist Sthlm är att bygga trovärdiga och autentiska broar mellan varumärken och musikvärlden. Festivaler är en perfekt arena där besökarna vill se sina favoritband, ha förbannat kul med sina vänner, dela upplevelsen med sin omvärld och skapa minnen som varar hela sommaren eller kanske hela livet. Om man som varumärke hjälper besökarna med det kommer man få kärlek tillbaka. Därför ser vi gärna att våra festival-appar finansieras av varumärken som därmed bjuder både arrangörer och fans på en ännu bättre festivalupplevelse.” säger Stefan Palmquist på Dist Sthlm

Länk till AppStore (för iOS): https://appsto.re/se/aTA2kb.i

Länk till Google Play (för Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appmiral.yran

Appen är helt gratis att använda och lanseras idag 11 juli för både iOS och Android.