Nytt uppdrag - Dist Sthlm <3 Pride!

Vi är väldigt glada (och stolta!) över att kunna avslöja vårt nästa projekt. Hör av er till oss för mer information!

Dist Sthlm <3 Pride!

I förra veckan avslöjade vi vårt första projekt "Festivalplattformen" där vi för första gången någonsin kan erbjuda varumärken en gemensam arena för sponsring av musikfestivaler i hela landet. Nu kan vi berätta att vi även kan erbjuda en plattform av lokala Pride-festivaler från norr till söder. Precis som med Festivalplattformen kan man som företag på ett effektivt och skalbart sätt aktivera sitt varumärke både online, offline och onsite på dessa fantastiska event. 

För ytterligare information gällande partnerskap & sponsring kontakta Dist Sthlm:                          

Johan Ramström, 070-992 9500, johan@diststhlm.com

Stefan Palmquist, 070-492 7890, stefan@diststhlm.com