Nytt uppdrag - Sveriges nya festivalplattform

Vi kan nu avslöja Dist Sthlm’s första projekt tillsammans med Livemusik Sverige som vi är väldigt exalterade över.                             Hör av er till oss för mer information!

Sveriges nya festivalplattform.

Tjugo festivaler med sammanlagt 2,5 miljoner besökare bildar nu, för första gången, en gemensam arena för sponsring. På denna erbjuds företag och organisationer möjlighet att aktivera varumärken online och offline. Det är medlemmar i organisationen Livemusik Sverige, som ligger bakom initiativet.

"-Tillsammans med några av våra medlemmar har vi tagit fram den här plattformen för partners som vill skapa mervärden genom att nå kunder i ett engagerande musik- och kultursammanhang" säger Joppe Pihlgren, ansvarig på Livemusik Sverige.

"-Det finns en stor outnyttjad potential för festivalerna som arena för kommunikation och sponsring. Festivaler tillsammans skapar en kraftfull plattform för kommunikation i olika kanaler, online och offline. Plattformen ger möjlighet att associera sig med flera populära festivaler och deras artister i hela landet" säger Joppe Pihlgren vidare.

Livemusik Sverige är branschorganisation för musikfestivaler och annan livemusik, där man har sett hur intresset för eventmarknadsföring ökat på senare år, framförallt mot en ung publik. Med den nya plattformen ökar möjligheten för den typen av marknadsföring. I plattformen ingår i dagsläget bland annat Göteborgs Kulturkalas, Putte i Parken, Uddevalla Solid Sound, Stadsfesten Skellefteå, Kirunafestivalen, Brännbollsyran i Umeå, Hasslöfestivalen, Storsjöyran, Kalmar Stadsfest och Umeå Open. Intresset hos Livemusik Sveriges medlemmar är stort så fler tillkommer.

För ytterligare information gällande partnerskap & sponsring kontakta Dist Sthlm:                                                                          

Stefan Palmquist, 070-492 7890, stefan@diststhlm.com                                                                                                                       Johan Ramström, 070-992 9500, johan@diststhlm.com

För ytterligare information om Livemusik Sverige kontakta:

Joppe Pihlgren, 070-876 8160, joppe@livemusiksverige.se